You are not logged in.

Dear visitor, welcome to BiteFight.ro. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

V3n3RiX

Dixie's slave

  • "V3n3RiX" started this thread

Posts: 1,330

Location: Constanta

  • Send private message

1

Thursday, February 13th 2014, 6:31pm

Regulamentul Jocului

Regulamentul Jocului


In momentul inregistrarii fiecare jucator este automat de acord cu Termenii si Conditiile si cu regulile jocului Bitefight.ro. Orice incalcare a acestora poate rezulta in ban temporar sau permanent. In functie de gravitatea incalcarii, un administrator poate extinde sanctiunea si pe alte jocuri ale Gameforge. De asemenea un ban se poate extinde si asupra forumului sau a canalului IRC. Echipa jocului este insarcinata sa trateze cu maxima seriozitate si impartialitate toate cazurile de incalcare a regulilor.CONTURI
Fiecare jucator poate crea mai multe conturi pe acelasi server. In cazul in care un jucator detine mai multe conturi, sau imparte aceeasi conexiune la internet cu mai multi jucatori, acesta este obligat sa declare acest lucru folosind setarile jocului. Orice cont apartine posesorului adresei de mail pe care este acesta inregistrat si poate fi folosit de numai o singura persoana. Folosirea de proxy este drept urmare, strict interzisa.

CONTURI MULTIPLE SERVERUL SPEED
Este interzisa crearea de conturi multiple pe serverele Speed
Maxim doi jucatori pot juca de pe aceeasi adresa de IP


SCHIMB DE CONTURI
Schimbul de conturi intre jucatori poate fi realizat numai odata la 6 luni si numai prin intermediul sistemului de tichete cu ajutorul unui Game Operator.

LIMBA OFICIALA
Limba oficiala este romana pe toate serviciile oferite de platforma Bitefight.ro

CONTINUT
Descrierile si numele jucatorilor care incalca bunul simt moral, violeaza demnitatea unei persoane ori care incalca legea, ori care contin adrese si linkuri catre astfel de continut, pot fi cenzurate sau pot rezulta in ban temporar sau permanent.

SPAM
Este interzis ca jucatorii sa spameze alti jucatori prin mesaje sau orice alta forma, atat timp cat acestea nu au fost solicitate.

ABUZ DE REGULI
Orice tentativa de a obtine un avantaj de pe urma regulilor jocului, sau de pe urma deciziei unui membru al echipei este strict interzisa.

AJUTOR SI PLANGERI
Pentru intrebari, erori sau plangeri, jucatorii pot folosi sistemul de tichete la adresa http://support.ro.bitefight.gameforge.com
Game Operatorii pot fi contactati DOAR prin sistemul de tichete.


TERMENI SI CONDITII
Termenii si Conditiile completeaza aceste reguli si trebuiesc citite si observate.


*Consecintele nerespectarii regulamentului :
*Banurile vor fi setate fara modul de vacanta activat . Blocarea contului nu este o vacanta ci o pedeapsa .


Echipa cu care puteti lua legatura : Echipa jocului (Game Team)
Va rugam sa respectati ierarhia Trial GO/GO => SGO => GA


Similar threads